Ovo je stjuardesa koja je tri puta reanimirala putnika na podgoričkom aerodromu

Ovo je stjuardesa koja je tri puta reanimirala putnika na podgoričkom aerodromu

Aerodromi Crne Gore proglasiće zemaljsku stjuardesu, medicinsku sestru Snežanu Magoč za najboljeg zaposlenog te kompanije.

Podsjetimo, Magoč je na podgoričkom aerodromu tri puta reanimirala putnika, a nagrada će joj biti dodijeljena u utorak, tokom obilježavanja Dana ACG.

"U smjeni doktora Vida Vujovića, a na prvi poziv koleginice, takođe medicinske sestre, Seke Radošević, odmah sam ‘poletjela’ ka platformi gdje sam zatekla putnika koji ne diše. Bez odlaganja sam započela KPR (kardio-pulmonalnu reanimaciju koju sam morala da ponovim tri puta. Čini mi se da je sve trajalo čitavu vječnost. Ipak, kao tim smo, ispostavlja se, reagovali jako brzo i prema informacijama iz KCCG, pacijent je danas  stabilno”, saopštila je koleginica Magoč koja je i danas na poslu u redovnoj smjeni na Aerodromu Podgorica.

Inače, ekipu ambulante u okviru Službe zemaljskog opsluživanja na Aerodromu Podgorica u jednoj smjeni čine doktor, zemaljska stjuardesa koja je medicinska sestra i vozač. 

U timu podgoričke ambulante su dr Velimir Rubežić, dr Vido Vujović, dr Tatjana Đuričković i dr Vesna Vulanović, dok su medicinske sestre, uz Snežanu Magoč, još Seka Radošević, Bojana Kopitović, Vesna Suhih, Svetlana Pavićević kao i medicinski tehničar Vječislav Peličić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.