Bečić: Kandidat Demokrata za predsjednika ulazi u drugi krug

Bečić: Kandidat Demokrata za predsjednika ulazi u drugi krug

Da je prihvaćen poziv Demokratske Crne Gore za objedinjavanje građanskih snaga i zajednički nastup na predsjedničkim izborima, sve bi vjerovatno bilo završeno već u prvom krugu, poručio je za RTNK predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

Odgovarajući na pitanje da li će on biti kandidat Demokratske Crne Gore na predsjedničkim izborima 19. marta, ili će eventualno ponuditi nestranačku ličnost, Bečić je kazao da će konačnu odluku donijeti Glavni odbor na sjednici koja bi trebalo uskoro da bude održana.

"Ako ovakav redosljed stvari bude, onda će kandidat Demokrata ući u drugi krug predsjedničkih izbora. U ovoj sada situaciji koju imamo i koja se nazire sa različitih strana vrlo je vjerovatno očekivati drugi krug predsjedničkih izbora. Demokratska Crna Gora ozbiljno prilazi svakom poslu. Sve što smo uradili u politici je urađeno na način da možemo da izađemo i pogledamo u oči crnogorske građane",  rekao je on, gostujući u emisiji “Kontak” RTV Nikšić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.