Evropa sad!: Demokrate ukoliko su spremne za saradnju nailaze na otvorena vrata, ne možemo razmatrati javne ponude za koje ne postoje elementarni uslovi
Pokret Evropa sad

Evropa sad!: Demokrate ukoliko su spremne za saradnju nailaze na otvorena vrata, ne možemo razmatrati javne ponude za koje ne postoje elementarni uslovi

Uvažavajući napore kolega Demokratske Crne Gore da doprinesu jačanju bloka progresivnih snaga, smatramo da kucaju na otvorena vrata, kad je u pitanju Evropa sad!, navodi se u saopštenju tog Pokreta.

Iz Pokreta poručuju da sve one organizacije i pojedinci koji imaju za cilj unapređenje životnog standarda, te borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, imaće pouzdanog saveznika u kako navode tom Pokretu.

Dodaju da svjesni teoretskog rizika svega onoga što su kolege iz Demokratske Crne Gore u medijima ukazivale, naglašavaju da očekuju podršku predsjedničkom kandidatu tom pokretu, koji je antipod politici etničkih tenzija, korupcije i diskriminacije.

"Međutim, kako smo ranije tvrdili, ne možemo razmatrati javne ponude za koje ne postoje elementarni uslovi. Pozicije u izvršnoj vlasti kao što i predviđa politička praksa mogu biti predmet razgovora nakon što se raspišu i održe parlamentarni izbori. Za sada, ne možemo znati kada će građani biti konsultovani, ako imamo u vidu činjenicu da mnogi subjekti bježe od njihovog raspoloženja, prolongirajući parlamentarne izbore na svaki mogući način. Pokret Evropa sad! zato smatra da su nakon izglasavanja sudija Ustavnog suda, vanredni parlamentarni izbori jedino rješenje za izlazak iz duboke političke krize", kazali su iz Pokreta i dodali da saradnja na predsjedničkim izborima, mogla bi biti i uvertira za objedinjavanje na vanrednim izborima za novi sastav Skupštine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.