Nesvakidašnja nezgoda u Puli: Mašinovođi otkazale kočnice, voz udario kombi i gurao ga prugom nekoliko stotina metara
Foto: Pixsell

Nesvakidašnja nezgoda u Puli: Mašinovođi otkazale kočnice, voz udario kombi i gurao ga prugom nekoliko stotina metara

Niko nije povrijeđen u nesvakidašnjoj nezgodi na rivi u Puli, gdje je putnički voz na regionalnoj relaciji Lupoglav-Pula, udario u parkirani kombi, saopštila je policija.

Voz je udario kombi i gurao ga nekoliko stotina metara prugom koja se inače ne koristi, sve do obližnje zgrade pulske Lučke kapetanije, i pritom oštetio nekoliko saobraćajnih znakova – prenosi HINA.

Vozom je upravljao 32-godišnji mašinovođa koji kaže da je otkazao sistem voza za kočenje, na šta ukazuju i nalazi policije, ali istraga se nastavlja.

Po medijima, kombi je u vlasništvu obližnjeg veslačkog kluba “Istra“, kod kojeg je bio parkiran na pruzi jer se ona godinama ne koristi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.