Zeković: Nema nastave u Kolašinu, škole rade bez grijanja
Bojan Zeković, Foto: SDP

Zeković: Nema nastave u Kolašinu, škole rade bez grijanja

Potpredsjednik SDP Bojan Zeković saopštio je na Tviteru da veliki broj djece u Kolašinu danas nije pohađao nastavu jer u školama nije imalo grijanja. On je pitao da li će neko odgovarati i podnijeti ostavku zbog toga.

Zeković je na Tviteru pitao Ministarstvo prosvjete i Vladu Crne Gore da li je tačno da zbog neobezbijeđenih energenata za školske ustanove hiljade učenika u Crnoj Gori danas neće imati nastavu.

“U Kolašinu veliki broj djece danas nije pohađao nastavu jer je temperatura 2 stepena Celzijusa, a nema grijanja", kazao je Zeković.

Pitao je i kada će škole dobiti grijanje i djeca moći da se školuju u primjerenim uslovima.

“Kako je moguće da su vas hladnoće iznenadile krajem novembra? Da li će neko odgovarati, neko podnijeti ostavku…?”, poručio je Zeković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.