Stanić: Spajić obećavao veće plate, danas ga to “ne interesuje”
Mirko Stanić, Foto: Socijaldemokratska partija

”Obećanja o hiljadu eura prosječne plate su ipak bila samo predizborni trik na osnovu kojega je i postao vlast”

Stanić: Spajić obećavao veće plate, danas ga to “ne interesuje”

Premijer Milojko Spajić se, povodom razgovara sa prosvjetnim radnicima i štrajka ponaša kao i u sektoru bezbjednosti. Njega to “ne interesuje” dok problem ne dođe do toga da danas desetine hiljada đaka u Crnoj Gori sjede kući, umjesto da su u klupama, saopštio je šef Medijskog tima SDP-a Mirko Stanić.

“Spajić ne shvata da prosvjetari neće “veće plate” već ispunjenje ugovorne obaveze koju su potpisali sa svojim poslodavcem – Vladom Crne Gore. Ne čudi nas ni Spajićeva poruka da neće popustiti i da nema povećanja plata. Obećanja o hiljadu eura prosječne plate su ipak bila samo predizborni trik na osnovu kojega je i postao vlast”, smatra on.

Prema njegovim riječima zbog toga je bitno da se hitno dođe do rješenja, da se ne bi oštetili oni koji su u ovoj priči najbitniji, a o kojima se u ovoj kakofonijii ne vodi ni malo računa.

“Crnogorski đaci ne smiju biti žrtve neispunjenih predizbornih obećanja i neozbiljnog pristupa rješavanju ozbiljnog problema koji je danas eksalirao. Makar i od Spajića – previše je”, zaključio je Stanić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.