Teška saobraćajna nesreća kod Leskovca, prevrnuo se autobus, jedna osoba poginula
Foto: Nova.rs

Njih 25 povrijeđeno

Teška saobraćajna nesreća kod Leskovca, prevrnuo se autobus, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula, a 25 je povrijeđeno kada se autobus somborskih registarskih oznaka prevrnuo na auto-putu kod Leskovca.

Nesreća se dogodila oko 5.25 sati, kada se autobus pun putnika koji su se vraćali sa ljetovanja iz Grčke, prevrnuo u mjestu Pečenjevce.

Jedna žena je poginula, a 25 je povrijeđeno, javlja dopisnik RTS-a

Sve medicinske ekipe iz Leskovca, Lebana, Vlasotinaca i Niša bile su angažovane na zbrinjavanju povrijeđenih.  

Teže povrijeđeni putnici prevezeni su u niški klinički centar, a u leskovačku bolnicu prebačeno je 14. 

Trinaestogodišnji dječak zadobio je nagnječenje stomaka, a 69-godišnji muškarac ima otvoreni prelom ruke i u toku je operacija, saopšteno je iz Urgentnog centra UKC Niš.  

Na odeljenju opservacije nalazi se sedam osoba: svi pacijenti su svjesni, komunikativni i trenutno stabilnih vitalnih parametara. Dijagnostika je u toku i utvrđuje se stepen povreda. 

Doktor Nebojša Dimitrijević, direktor leskovačke opšte bolnice, rekao je niko od pacijenta koji je prevezen u tu bolnicu nije životno ugrožen.  

Saobraćaj na ovom dijelu puta nije zaustavljen, ali je usporen. 

Vladimir Vida iz Uprave saobraćajne policije rekao je da su sve hitne službe upućene na mjesto nesreće, a da uzrok još nije poznat.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.