Foto: BS

Ibrahimović primio Ugljanina

"Bošnjačka stranka nezaobilazan faktor na političkoj sceni"

Delegacija SDA Sandžaka, na čelu sa predsjednikom Sulejmanom Ugljaninom, boravila je u posjeti Bošnjačkoj stranci, gdje ih je dočekao predsjednik Ervin Ibrahimović, sa svojim saradnicima.

Kako se navodi, tokom razgovora razmijenjena su mišljenja oko aktuelne političke situacije u Crnoj Gori i Srbiji, i učešču Bošnjaka u političkim i društvenim procesima.

“Čestitam Vama i saradnicima za rezultate koje ste ostvarili u prethodnom periodu na očuvanju političke stabilnosti u Crnoj Gori. Visoka nacionalna svijest i politička zrelost rukovodstva Bošnjačke stranke, predstavlja realan osnov da Bošnjaci u Crnoj Gori, odgovorno participiraju u svim segmentima društva, te u daljim evropskim i evroatlantskim integracijama Crne Gore”, kazao je Ugljanin.

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović istakao je da je BS nezaobilazan faktor na političkoj sceni u Crnoj Gori.

“Izdržali smo brojna iskušenja koja nam je priredila prethodna Vlada. BS je danas još snažniji politički subjekt bošnjačkog naroda, državotvorna partija, utemeljena u prozapadnim vrijednostima i pokazali smo da ispravna politika ima jaku podršku naših građana. Neke snage su htjele da Bošnjake uklone sa mjesta odlučivanja, ali vjerujem da je svima jasno da to nije bio put kojim većinska Crna Gora želi koračati. Našim učešćem u Vladi Crne Gore daćemo doprinos da se čuje glas Bošnjaka i da mjesta u kojima živimo, u svim dijelovima Crne Gore, konačno krenemo da razvijamo u punom kapacitetu”, saopšteno je Ibrahimović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.