Ibrahimović: Predstava između Budve i Zete ličila na sve, osim na fudbal
Ervin Ibrahimović

“Iniciraću sastanak sa čelnicima Ibra“

Ibrahimović: Predstava između Budve i Zete ličila na sve, osim na fudbal

Predsjednik Bošnjačke stranke mr Ervin Ibrahimović oglasio se nakon što je danas odigrana posljednja utakmica baraža u fudbalu za ulazak u Drugu ligu.

Meč između Budve i Zete je završen 3:3, a upravo je to rezultat koji je i jednima i drugima odgovarao kako bi ušli u viši rang, dok je zahvaljujući ovakvom epilogu, FK Ibar iz Rožaja ostao bez plasmana u viši rang

“Predstavu u kojoj su FK Budva i FK Zeta došli do “savršenog” rezultata kojim su ta dva kluba ušla u viši rang takmičenja, a FK Ibar ostao u nižem možemo nazvati svakakvim imenima, ali utakmicom NE, jer je na toj predstavi bilo svega sem takmičenja i fudbala. Iniciraću sastanak sa čelnicima FK Ibar nakon kojeg ćemo obavijestiti javnost o daljim koracima”, kazao je Ibrahimović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.