Aleksandra Prijović

"Zvuk tišine"

Aleksandra Prijović "zapalila" društvene mreže novim stihovima

Pjevačica Aleksandra Prijović riješila je da obraduje publiku novim albumom koji najavljuje već neko vrijeme.

Iako vjerna publika sa nestrpljenjem čeka da projekat ugleda svjetlost dana društvene mreže već gore od kada su na Instagramu osvanuli stihovi pojedinih pjesama.

Sam naziv albuma "Zvuk tišine" privukao je veliku pažnju, a pjevačica svakokdnevno putem društvenih mreža dobija brojne poruke pratilaca.

Izgleda da ni ona sama ne može da dočeka te je na svom Instagramu napisala "Stiže uskoro...", obradovala je Prijovićka.

"Ulaziš u sobu dok spava pošten svet, ma ponovo si bio negde do pet, ko zna s kim i ko zna gde, ma kakva šteta", stihovi su jedne od numera sa novog albuma koji su već postali viralni na društvenim mrežama iako album još uvijek nije objavljen.

Izgleda da je Aleksandra još jednom pogodila ženska srca budući da su se mnoge dame u njima već pronašle, prenosi grand.online.

 
 
 
 
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.