DPS Danilovgrad: CEDIS rekonstrukciju mreže da prilagodi ektremnim temperaturama

DPS Danilovgrad: CEDIS rekonstrukciju mreže da prilagodi ektremnim temperaturama

"Takođe, apelujemo na DOO 'Vodovod i kanalizaciju' Danilovgrad da prilikom nestanka struje obezbijede odgovarajuće uređaje i sisteme kako bi obezbijedili normalno funkcionisanje vodovodnog sistema, tj. obezbijedili stanovnicima Danilovgrada stalnu vodu"

Na zahtjev velikog broja građana opštine Danilovgrad odlučili smo da se obratimo CEDIS-u da svoje planske aktivnosti prilagodi ekstremnim temperaturama i isključenja struje na teritoriji opštine značajno redukuje i prilagodi trenutnim okolnostima, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Danilovgrad.

"Planskim najavljenim aktivnostima se vrši rekonstrukcija mreže po više sati, a u nekim djelovima opštine i preko 10, što direktno ugrožava sva, a posebno staračka domaćinstva, koja ne mogu koristiti rashladne klima uređaje, rashladnu tehniku za čuvanje namirnica, a kao najveći problem tokom isključenja struje dolazi do nemogućnosti napajanja vodom", navodi se u saopštenju.

Kazali su da se zalažu se i podržavaju stalne rekonstrukcije elektro mreže, "ali to treba raditi u kraćim i za građane podnošljivijim vremenskim periodima, makar ne u ovom terminu, narednih dva mjeseca, kada su vremenski uslovi teški za preživljavanje".

"Takođe, apelujemo na DOO 'Vodovod i kanalizaciju' Danilovgrad da prilikom nestanka struje obezbijede odgovarajuće uređaje i sisteme kako bi obezbijedili normalno funkcionisanje vodovodnog sistema, tj. obezbijedili stanovnicima Danilovgrada stalnu vodu", zaključuje se.

Izvor:VIJESTI

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.