MUP RS: Ugrožena bezbjednost Milorada Dodika i njegove porodice
N1info arhiva

Preduzeli mjere bezbjednosti

MUP RS: Ugrožena bezbjednost Milorada Dodika i njegove porodice

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske saopštilo je da postoji mogućnost da je ugrožena bezbJednost Milorada Dodika, člana PredsJedništva Bosne i Hercegovine, kao i njegove porodice.

Kako su naveli iz MUP RS, tu informaciju su dobili od partnerskih službi, naglašavajući da Dodikovu i bezbjednost njegove porodice ugrožavaju određene grupacije i da je, shodno tome, obezbJeđenje podignuto na najviši nivo.

Poručili su da će navedene mjere ostati na snazi sve dok se u potpunosti ne provjere sve činjenice u vezi sa ovom informacijom.

Oklopno vozilo ispred zgrade Vlade RS

Oklopno vozilo "Despot", u kojem su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP RS, parkirano je u srijedu ujutro pred zgradom Vlade Republike Srpske u Banjaluci.

Mjere bezbjjednosti podignute su na najviši nivo jer je policija, kako su saopštili iz MUP RS, dobila informacije od partnerskih službi o mogućnosti ugrožavanja bezbjednosti srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i njegove porodice.

Kako su ranije saopštili, bezbjednost mu je ugrožena “od određene grupacije”, a navedene mjere će ostati na snazi sve dok se u potpunosti ne provjere sve činjenice u vezi ove informacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.