Stijović: Koliko znam Krivokapić neće podnijeti ostavku, svi procesi će biti zaustavljeni narednih mjeseci
Aleksandar Stijović

Stijović: Koliko znam Krivokapić neće podnijeti ostavku, svi procesi će biti zaustavljeni narednih mjeseci

Koliko sam ja upoznat, premijer Zdravko Krivokapić danas neće podnijeti ostavku, kazao je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović novinarima uoči sjednice Vlade.

Prema njegovim riječima, na današnjoj sjednici ne očekuje ništa spektakularno.

"Ja lično nemam nikakav problem,ovo je jedan od najgorih poslova koje sam radio, a radio sam ih desetine. U ovom okruženju i ambijentu apsolutno sam dao sve od sebe. Cilj mi je bio da pomognem ljudima, trudio sam se na svakom mjestu i u svakom svom postupku da učinim da narodu bude bolje u okviru posla koji sam obavljao da popravljam ono što nije bilo dobro", kazao je on.

Ministar je naveo da je pravdoljubiv uvijek je pokušao da ispravi ove nepravde koje su činjene, da se bori za dobro i za ljude i za životnu sredinu.

"Prosto, vidjeli ste, nismo imali ni jednog dana mira. Imali smo ogromni pritisak sa svih strana. Ono što su bitne stvari koje treba znati je da i kad ova vlada bude izglasano njeno nepovjerenje, biće potrebni mjeseci da se formira. Kad pretvorite 12 ministarstava u 18 ili 20, potrebno je uraditi reorganizaciju i sistematizaciju u tim ministarstvima. Promijeniti njihove nazive, uraditi rebalans budzeta, tako da građani treba da budu svjesni da će svi procesi biti zaustavljeni u narednih četiri ili pet mjeseci", kazao je on novinarima ispred Vlade.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.