“Uspjećemo da se izborimo za dostojanstvenu i bogatiju zemlju svih nas“
Foto: Pokret Evropa sad

Milatović u Andrijevici

“Uspjećemo da se izborimo za dostojanstvenu i bogatiju zemlju svih nas“

Nakon uspješnog rada na ključnim reformama u oblasti ekonomije i finansija, koje su svim građanima povećale životni standard, došao je trenutak da zajednički nastavimo borbu za bolju i bogatiju Crnu Goru, za razvijeni sjever, poručio je predsjednički kandidat Jakov Milatović na tribini održanoj u Andrijevici.

“Samo zajedno možemo uspjeti da se izborimo za ljudsko dostojanstvo, pomirenje, vladavinu prava i snažnu, bogatu i ujedinjenu zemlju svih nas. Rezultati koje smo ostvarili za kratko vrijeme najbolje govore o tome kakav put želimo za Crnu Goru", kazao je Milatović i dodao:  

“Nije mi jasno kako oni koji su vam 30 godina obećavali šarene laže, sada imaju obraza da se pojave i da pričaju istu priču koju su decenijama prodavali, dok su pljačkali resurse svih nas“.  

On je poručio da je odlučio da se kandiduje za predsjednika Crne Gore potpuno svjestan odgovornosti koju ta uloga nosi. 

“Državi i društvu je neophodno da izabere iskrenog i sposobnog predsjednika - koji će voditi računa o svim građanima! U proteklih trideset godina dijelili su nas po nacionalnom i političkom opredjeljenju i socijalnom stanju. Umjesto da su nam obezbijedili uslove za zajednički život i rad, mi smo bili izloženi produbljivanju razlika i podizanju tenzija. Zato i ne čudi što su na desetine hiljada naših najbližih kupili jednosmjernu kartu, napustili Crnu Goru u potrazi za boljom budućnošću. Znam da nisu Crnu Goru napustili jer ne ne vole, već zato što su morali“.

Istakao je da je krajnje vrijeme da zaustavimo odliv naših ljudi.  

“Crna Gora može i mora da bude najbolja destinacija za strane investicije, koje će otvoriti nova radna mjesta, pogotovo na sjeveru, da ponovo imate fabrike u kojima ćete svi moći da radite. Posljednji je čas da se Crna Gora posveti snažnom ekonomskom oporavku i daljem jačanju životnog standarda“.

Milatović je naveo da će sva svoja znanja i kontakte iskoristiti da privuče što više investitora i u ovaj kraj.  

“Već sam pokazao i dokazao da ne odustajem. Neka ova godina bude upamćena po velikoj promjeni, po tome da je Crna Gora zakoračila u stabilnost i prosperitet i da je konačno rekla zbogom potrošenim politikama i političarima,“ i dodao da je na nama da gradimo složnije društvo i da ubrzano razvijamo Crnu Goru. Uspjećemo zajedno.  

Na tribini je govorio i bivši ministar Aleksandar Stijović koji je kazao da Andrijevica ima sve prirodne resurse da bude bogata, a tri decenije su je držali siromašnom.  

4

Milatović i Stijović, Foto: Pokret Evropa sad

“Zatvorili su sve fabrike, fabriku slatkiša Soko Štark, Termovent, Polimku i mnoge druge u kojima je radilo lokalno stanovništo. Teško je bilo posmatrati propadanje sjevera, zato sam i kao ministar najveći doprinos dao upravo razvoju sjevera“, i dodao da vjeruje da su znanje, posvećenost i pošten rad jedini preduslov za bolji život svih građana.  

“To je upravo ono što Jakova Milatovića izdvaja, znanje, pošetnje, moralne vrijednosti i veliko srce.  Krajnje je vrijeme da Crna Gora dobije takvog predsjednika koji će biti predsjednik svih građana. Jednom smo pokazali da možemo da uradimo mnogo zajedno, pokažimo opet da dolazi vrijeme pravde, poštenja, jednakosti i bogatog sjevera! Vjerujem da je Jakov Milatović čovjek sa kojim počinje to vrijeme!“, zaključio je Stijović.   

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.