Trik za čišćenje kamenca iz kuvala za vodu: Potrebna su samo tri sastojka
Ilustracija

Trik za čišćenje kamenca iz kuvala za vodu: Potrebna su samo tri sastojka

Društvene mreže postale su izvor raznih trikova i savjeta za čišćenje i održavanje domaćinstva, a jedan trik koji bi svima mogao pomoći je za čišćenje kamenca iz kuvala za vodu.

S vremenom, kuvalo za vodu nakuplja mineralne naslage koje mogu uticati na ukus vode. Korisnica TikToka, Karolina Mekoli, otkrila je svoj trik za čišćenje kuvala za vodu uz samo tri sastojka i bez imalo napora. Sve što vam je potrebno je sirće, led i so.

Jednostavno u svoje kuvalo stavite jednu do dvije šolje leda, jednu šolju sirćeta i jednu kašiku soli pa ostavite da stoji jedan sat. Zatim ostatak tečnosti jednostavno prospite u sudoperu i pogledajte sjajne rezultate koji su se dogodili bez ribanja, piše Večernji.hr.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.