Vuković: Nakon Olimpijskih igara ostala sam bez suza ali sam jako srećna
Marija Vuković

Vuković: Nakon Olimpijskih igara ostala sam bez suza ali sam jako srećna

Crnogorska atletičarka Marija Vuković vratila se danas iz Tokija gdje je ostvarila sjajan rezultat osvajanjem devetog mjesta na Olimpijskim igrama.

Po dolasku na podgorički aerodrom, ponovo je bila puna emocija i utisaka.

"Osjećaj je lijep. Mislim da sam se istrošila dosta, i posle kvalifikacija i posle finala, da sam ostala bez suza, ali sam srećna. Jedva sam čekala da dođem, da vidim prijatelje i porodicu, ljude koji su me podržali i koji su poslali toliko divnih poruka", kazala je Marija novinarima.

Osjetila je atmosferu Olimpijskih igara iako nije bilo publike.

"Mnogo drugačiji osjećaj nego sva ostala takmičenja. Konkurencija je bila pakleno jaka, znala sam da one skaču preko dva metra već dugi niz godina. Ali nisam se dala i mislim da je deveto mjesto pokazatelj da mogu i nadam se da ću do Pariza preći tu granicu", kazala je Vuković, prenosi RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.