Ovo su vježbe za skidanje masnih naslaga sa leđa i bokova: Kratak trening za super rezultate(VIDEO)
Ilustracija

Pilates

Ovo su vježbe za skidanje masnih naslaga sa leđa i bokova: Kratak trening za super rezultate(VIDEO)

Masne naslage na bokovima i leđima, naročito u predjelu kukova i iza pazuha, često je najteže skinuti i izgubiti, čak iako ste fizički aktivni, piše Lovesensa.

Pilates sadrži vježbe za razne dijelove tijela koje želite da oblikujete, izdužite mišiće i riješite se masnih naslaga.

Sjajna stvar je što pilates vježbe ne zahtijevaju visoko intezivan trening i možete ih često raditi bez ikakvih rekvitizita.

Prilagođene su za sva starosna doba, a za nekoliko nedelja mogu dati prve rezultate.

Predstavljamo vam kratak pilates trening sertifikovane pilates i joga instruktorke Ejmi Njuvman koja vam u nekoliko vježbi pokazuje kako da se najefikasnije riješite masnih naslaga sa gornjeg i lumbalnog dijela leđa.

Ako ne volite dugo vježbanje ili nemate vremena, ove vježbe možete uraditi od po 3 minuta nekoliko puta dnevno.

Pratite uputstva u video prilogu! 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.