Stotinama žena vratila samopouzdanje: Fitnes instruktorka otkriva tri zlatna pravila za mršavljenje
DŽENA RICO/ -INSTAGRAM

Stotinama žena vratila samopouzdanje: Fitnes instruktorka otkriva tri zlatna pravila za mršavljenje

Džena Rico je fitnes instruktorka iz Džordžije. Zahvaljujući fitnes savjetima za mršavljenje, stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama. Do svoje 27. godine uspjela je da pomogne više od 300 žena da smršaju i oblikuju svoje tijelo, zbog čega je postala i poznata. Ovo su tri zlatna pravila koja preporučuje Džena Rico.

Ne pretjerujte sa sportom

U procesu mršavljenja veoma je važan pokret koji radite, jer vam pomaže da sagorijevate kalorije. Ako fitnes nije vaša ‘šoljica čaja‘, Džena Rico ima dobre vijesti. Ona kaže da ne morate da provodite sate u teretani, ali vodite računa da svakodnevno vježbate najmanje 30 minuta. Da biste imali motivaciju da poštujete ovo pravilo, dajte sebi nagradu na kraju sedmice, kao što je masaža ili nešto drugo što vam pruža zadovoljstvo, piše Mondo.rs.

Pridržavajte se "pravila kašike"

Zdrava ishrana treba da vam bude prioritet u procesu mršavljenja, pa će vam povrće, salate i voće, koji su niskokalorični, pomoći da smršate i budete siti duže vremena. Ako ne volite sirovu hranu, umjesto da mijenjate cijelu ishranu preko noći, pojedite "kašiku" povrća ili voća uz glavne obroke. Na primjer, ako jedete supu za ručak, konzumirajte i salatu! Ovaj trik će vam pomoći da poboljšate svoje navike u ishrani.

Prioritet dajte spavanju

San je veoma važan u procesu mršavljenja, jer se hormoni za sagorijevanje masti oslobađaju tokom spavanja. Ako ne spavate dovoljno, možete da osjetite promjene raspoloženja i dobijete želju za hranom, pa neka vam prioritet bude spavanje od 7 do 8 sati noću.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.