Niš: Policajci došli da ga vode u zatvor, on skočio sa trećeg sprata i poginuo na licu mjesta
Ilustracija

Niš: Policajci došli da ga vode u zatvor, on skočio sa trećeg sprata i poginuo na licu mjesta

Nišlija M. M. (37) smrtno je stradao sinoć oko 21 sat kada je skočio kroz prozor stambene zgrade u Dimitrovgradskoj ulici u Nišu.

"Policija ga je potraživala jer je za njim raspisana potjernica s obzirom na to da se nije odazivao na poziv za izdržavanje zatvorske kazne od četiri mjeseca u kazneno-popravnoj ustanovi u Ljeskovcu. Policijska patrola mu je sinoć zakucala na vrata, ali on je odbio da im otvori. Izbacio je paketić marihuane kroz prozor od kupatila, a zatim je skočio sa trećeg sprata. Hitna pomoć je stigla na lice mjesta, ali je mogla da samo konstatuje smrt" navode izvori  Telegrafa upoznati sa ovim slučajem.

Policija je obavila uviđaj a o događaju je obaviješteno Više javno tužilaštvo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.