Tajson kaže da se bez sušruge osjeća kao "divlja životinja"

"Svaki muškarac mora da se plaši žene makar malo"

Legenda teške kategorije Majk Tajson, borio se protiv depresije, kao i zavisnosti od droga i alkohola tokom karijere. Ipak, neki od najtežih momenata, uslijedili su nakon njegovog penzionisanja 2005. godine.

Tajson, koji je sa 20 godina proglašen najmlađim prvakom u teškoj kategoriji, oduvijek je imao armiju navijača koji su ga podržavali tokom njegove burne karijere, prenosi RTS.

Ipak, sa velikom iskrenošću je otkrio kako se borio sa slikom kakvu je javnost imala o njemu.

Nedavno je u razgovoru sa Čarlijem Mekom rekao da će da otkrije „nešto što se ne sviđa njegovoj supruzi“.

„Moja žena mi kaže da, ako se desi da izađem a niko mi se ne javi i pozdravi me, spreman sam na samoubistvo. Cio svoj život sam htio da budem priznat, prepoznat, ubio bih se da bih dobio priznanje. Da bi živio, moraš da se ubiješ“, ispričao je bokser.

Tajson (53) je i ranije govorio o tome kako bi bio u iskušenju da izvrši samoubistvo zbog treće supruge Lakihe Spajser.

„Gvozdeni Majk“ priznao je da mu uvijek treba žena i da se bez supruge osjeća kao „divlja životinja“. 

„Kada sam bio mlađi, gledao sam na žene samo kao na zadovoljstvo. Sad kad sam stariji, na njih gledam kao na moju drugu polovinu. Shvatam da sam kao muškarac u ovoj fazi života neko kome je žena potrebna kao vrsta učitelja“, iskreno je rekao Tajson. 

„Ako muškarac nema makar malo straha od svoje žene, ne živi svoj život kako treba. Zato sam se i ženio tri puta ... jer ne mogu da živim bez žene. Kad ne bih imao ženu, ubio bih se“, tvrdi bokserska zvijezda i dodaje da mu je supruga važna i zbog toga što „ne može samostalno da razmišlja“ i da mu je potreban neko ko može da ga sasluša.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.