Kad Tajson izgubi živce: Slavni bokser napao putnika u avionu (VIDEO)
Majk Tajson

Kad Tajson izgubi živce: Slavni bokser napao putnika u avionu (VIDEO)

Bivši američki šampion u boksu u teškoj kategoriji Majk Tajson nasrnuo je danas na putnika koji ga je uznemiravao u avionu, i nanio mu nekoliko modrica po licu, prenio je MTZ. Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako Tajson udara čoveka na sjedištu iza njega.

Incident se dogodio prije leta u srijedu između San Franciska i Floride, navodi sajt specijalizovan za vijesti o slavnim ličnostima.

Tajson je navodno počeo da udara putnika neposredno nakon ukrcavanja. Čovek je izbezumljeno želio da razgovara sa Tajsonom, a nakon što slavni bokser nije uspio da ga smiri, izgubio je živce i okrenuo se da ga udari, izjavio je neimenovani svjedok događaja za MTZ.

Na fotografiji incidenta vidi se putnik sa mrljama krvi na slepočnici. Nekadašnji šampion se nakon incidenta u brzini iskrcao iz aviona, navodi TMZ.

Policija San Franciska, avio kompanija Džet Blu i agencija koja zastupa Tajsona, nisu željeli da daju komentar za AFP.

Tajson je jedan od najvećih boksera u istoriji ovog sporta. On je najmlađi šampion u teškoj kategoriji, osvojivši pojas sa 20 godina i četiri mjeseca 1986. godine. Na početku karijere vezao je 37 mečeva bez poraza.

Majk Tajson je 1992. godine osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja, a 2007. je priznao i da je bio zavisan od kokaina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.