Apsolutni hit ovog proljeća: Najženstvenija cipela na svijetu (FOTO)
Ilustracija

Apsolutni hit ovog proljeća: Najženstvenija cipela na svijetu (FOTO)

Ravne ili štikle, svejedno je - u svakoj varijanti izgledaju fenomenalno.

Najženstvenija cipela na svijetu - salonke sa otvorenom petom - definitivni su hit za proljeće 2020!

Predviđa se da će ovaj model biti najprodavaniji, pa je već preplavio sve prodavnice obuće, a moći ćete da ih pronađete u najrazličitijim bojama.

Bilo da je pred vama neka svečanost pa su vam potrebne štikle, ili je u pitanju odlazak na posao ili opušteni izlazak u ravnoj obući, cipelice sa otvorenom petom su definitivno pun pogodak, prenosi Stil.kurir.rs

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.