Stil devedesetih se opet vraća u modu:  Ovo su patike koje će se nositi ove sezone
Foto: Ilustracija

Stil devedesetih se opet vraća u modu: Ovo su patike koje će se nositi ove sezone

Ribok Aztrek je autentična patika za trčanje, ali se ponovno pokreće taj ''retro inspired'' savremeni izgled današnjeg uličnog stila. Stil devedesetih se opet vraća u modu. Ističe se duh 90-ih kroz hrabre boje i grafičke elemente.

''Ribok klasik'' je ove godine opet predstavio ''Ribok Aztrek'' model koji je dizajnirao Kristijan Trezer u devedesetima, i osigurao izvanrednu reputaciju za Ribok.

Razlog popularnosti ovom modelu patika je što spaja inovativno, klasično i funkcionalno.

Dolaze u raznim kombinacijama boja; od narandžasto bijelih, do crno bijelih, i crveno plavih što daje slobodu da ih kombinujete a razne načine.

Ovaj klasični model dobro izgleda uz svaki outfit. Ako ciljate na ''biznis kežua'', super će izgledati na ''all black look’’, crni sako i par ''skinny’’ crnih farmerica.

Takođe, na neki ''everyday look'' najdraži par traperica iz ormara i zimsku jaknu, pa čak ako ih kombinujete na neki ljetni look, uz traper jaknu i kratku bijelu haljinicu.

Index.hr

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.