Rukometašice Budućnosti savladale Jagodinu
Rukometašive Budućnosti

Treća pobjeda u Regionalnoj ligi

Rukometašice Budućnosti savladale Jagodinu

Rukometašice Budućnosti upisale su treću pobjedu u Regionalnoj ligi - u prvom meču na drugom turniru koji se održava u Jagodini, savladale su domaćina 29:16 (13:10).

Pitanje pobjednika riješeno je nakon sjajnog izdanja u prvih 15 minuta nastavka kada su naše djevojke napravile seriju 9:2, prenose mediji.

Đurđina Jauković i Milena Raičević postigle su po šest golova, dok su Itana Grbić i Branka Konatar upisale po četiri.

Marina Rajčić je upisala 10, a Darly Zoqbi de Paula devet odbrana.

Rukometašice Budućnosti će u petak u19 sati igrati protiv Rudara.

Dueli u Jagodini su prve provjere u sklopu uigravanja za glavnu rundu Lige šampiona koja počinje posljednjeg vikenda januara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.