Incident na Evroviziji izazvao Albanac (VIDEO)

Incident na Evroviziji izazvao Albanac (VIDEO)

Finale 63. Evrovizije u Lisabonu obilježio je incident tokom nastupa britanske pjevačice SuRie, kada je na binu upao muškarac i pjevačici oteo mikrofon, nakon čega je odmah reagovalo obezbjeđenje.

Pjevačica je odbila da ponovi nastup, a mladić koji joj je oteo mikrofon završio je u policiji.

Kako Index.hr prenosi, na njegovoj majici mnogi su odmah uočili natpis i adresu sajta, pomoću kojih su ga identifikovali. 

Kako navodi portal, riječ je o samoprozvanom aktivisti za slobodu medija i autoru nekoliko e-knjiga, koji se na Instagramu predstavlja kao Dr. A.C. 

Na Instagramu je napisao i da je "Albanac koji se pravi da je Britanac". 

"Nacisti britanskih medija, zahtijevamo slobodu, rat nije mir", vikao je navodno mladić kada se popeo na binu. 

Upadao je i ranije u šou programe, kao što je britanski "Vojs" (The Voice) i time se hvalio na Instagramu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.