Darko Šekularac prekinuo trku na insistiranje ljekara: Ozbiljno ugrozio nožne zglobove
Foto: Screenshot/RTCG

Cilj mu je bio da istrči 300km za djecu oboljelu od kancera

Darko Šekularac prekinuo trku na insistiranje ljekara: Ozbiljno ugrozio nožne zglobove

Na 300 kilometara trčanja odlučio se pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice Darko Šekularac, a sve kako bi podstakao ljude da doniraju novac za liječenje djece oboljele od kancera. Međutim, nakon 28 sati trku od Kotora do Savinog kuka na Durmitoru, na insistiranje ljekara je prekinuo.

Ljekarskim pregledom ustanovljeno da bi daljim trčanjem ozbiljno ugrozio nožne zglobove, prenose mediji.

Krenuo je juče ujutru u 4 sata i 15 minuta iz Kotora, pa preko Njeguša, Cetinja i Podgorice ka Ostrogu, uz kanjon Morače do Mojkovca i Đurđevića Tare i konačno na Savin kuk kod Žabljaka.

"Moj cilj je da se popnem na trenutno najveću tačku u Crnoj Gori, to je Savin kuk na 2.400 metara i za vrijeme ostvarivanja moga cilja da građani Crne Gore pošalju poruku na broj koji je dat u NLB banku da bi pomogli djeci koja su oboljela od kancera", kazao je Šekularac za RTCG juče dok je oko 17h trčao magistralnim putem Cetinje-Podgorica.

On je tokom trke pozvao građane, da doniraju novac za liječenje djece oboljele od kancera, uplatom na žiro račun NLB Montenegro banke 530 - 1866 - 41.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.