PES: Zabrinjavajuće da je Abdić kao doktor kršio mjere Ministarstva zdravlja na proslavi sa Drešajem
Pokret Evropa sad

PES: Zabrinjavajuće da je Abdić kao doktor kršio mjere Ministarstva zdravlja na proslavi sa Drešajem

Juče smo od učesnika porodičnog slavlja i prijatelja Nermina Abdića dobili potvrdu da se nosilac liste DPS-a na podgoričkim izborima nalazi na fotografiji sa Drešajem, ali ne sa Viktorom, već sa njegovim bratom Leonom, koji je u bjekstvu i koji se takođe tereti za šverc 2,47 tone kokaina iz Južne Amerike u Evropu i Australiju, saopšteno je danas iz Pokreta Evropa sad.

Funkcioneru DPS-a kako poručuju iz PES-a nije smetalo da se druži sa licem koje je saslušavano povodom ubistva Duška Jovanovića, pošto je u noći izvršenja ubistva bio u prisustvu kasnije pravosnažno osuđenog Damira Mandića.

Dodatno je dodaju zabrinjavajuće da Abdić kao doktor krši tadašnje mjere Ministarstva zdravlja na proslavi sa Drešajem.

"Jasno je da takvim primjerima doktor Abdić i njegova partija, koja je u skaj prepiskama direktno povezana sa vođama kriminalnih klanova, nemaju više nikakvog kredibiliteta da upravljaju sa bilo koje odgovorne pozicije od koje zavisi boljitak građana", istakli su iz PES-a.

"Kolika je sprega bila tadašnje vladajuće partije i kriminala, najbolje govori i današnje priznanje nekadašnjeg direktora policije Slavka Stojanović⁩a, koji je naredio policiji da propusti kamion njegovog prijatelja, u kojem je bilo 125 paketa cigareta bez neophodne dokumentacije, a koje su trebalo da budu oduzete", navodi se u saopštenju.

Zaključuju da je zbog toga sve veća erozija u biračkom tijelu DPS-a, pa se partijskim aktivistima cijela kampanja zasniva na analizi ko ih je sve napustio i zbog čega su postali politička partija sa kojom niko ne želi da koalira, osim onih sa kojima su zajedno srušili vlast u Podgorici i koji misle da su se u međuvremenu reformisali.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.