Olmo povrijedio tetivu, mjesec van terena
Dani Olmo na jučerašnjem meču, Foto: Reuters

Olmo povrijedio tetivu, mjesec van terena

Nakon sjajnog početka slijedi pauza - fudbaler Barselone, Dani Olmo će zbog povrede biti mjesec van terena.

Olmo se povrijedio na jučerašnjoj utakmici sa Đironom, a iz igre je izašao u 61. minutu. Barselona je na tom meču slavila 4:1, a Olmo je postigao gol za 3:0.

Španski reprezentativac je povrijedio tetivu, a van terena biće od četiri do pet sedmica.

"Nakon današnjih pregleda ustanovljeno je da je Dani Olmo povrijedio tetivu. Očekuje se da van terena bude četiri do pet sedmica", navodi se u saopštenju Barselone.

Olmo je ljetos stigao u "blaugranu", a postao je prvi igrač Barse, koji je na svoje prve tri utakmice postigao makar po gol.

Olmo će propustiti propustiti sedam utakmica na klupskom nivou - sa Hetafeom, Jang Bojsom i Seviljom kod kuće, a protiv Monaka, Viljareala, Osasune i Alavesa na strani.

Takođe, propustiće utakmice Španije u Ligi nacija - protiv Danske i Srbije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.