Tramp i Haris se dogovorili da budu isključeni mikrofoni tokom debate dok ne govore
Donald Tramp i Kamala Haris

Tramp i Haris se dogovorili da budu isključeni mikrofoni tokom debate dok ne govore

Republikanski predsjednički kandidat Donald Tramp izjavio je da je postigao dogovor sa demokratskom rivalkom Kamalom Haris da tokom njihove debate na televiziji Ej-Bi-Si (ABC) 10. septembra budu isključeni mikrofoni dok ne govore.

U postu na društvenim mrežama, Tramp je u utorak naveo da će pravila za debatu sledećeg mjeseca biti ista kao i za debatu na Si-En-En-u koju je imao sa američkim predsjednikom Džozefom Bajdenom u junu.

"Takođe nam je ABC pružio uvjeravanja da će to biti fer i pravična debata, i da nijednoj strani pitanja neće biti dostavljena unaprijed", napisao je Tramp.

Izborni štab Haris tražio je u ponedeljak da tokom debate 10. septembra budu uključeni mikrofoni sve vrijeme, dok je Tramp prijetio da će se u potpunosti povući nakon što je sugerisao da je televizija ABC pristrasna, prenose agencije.

Trampov izborni štab predložio je dodatnu debatu 4. septembra na mreži Foks njuz, ali je tim Haris to odbacio.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.