Prvi predizborni video Kamale Haris: Biramo zemlju gdje niko nije iznad zakona
Kamala Haris

"Biramo slobodu"

Prvi predizborni video Kamale Haris: Biramo zemlju gdje niko nije iznad zakona

"Biramo slobodu", ime je prvog zvaničnog videa Kamale Haris, potpredsJednice Sjedinjenih Američkih Država, koju je predsJednik Džozef Bajden podržao u trci protiv Donalda Trampa.

U videu objavljenom na društvenoj mreži X,Kamala Haris pita: u kakvoj zemlji želimo da živimo?

"Postoje neki koji misle da treba da živimo u zemlji haosa, zemlji straha, mržnje“, čuje se na snimku, dok se u pozadini ređaju isječci Trampovih obraćanja, prenosi N1.rs.

Haris potom dodaje: "Mi biramo slobodu. Slobodu da budemo bezbjedni od oružja, slobodu da donosimo odluke u vezi sa svojim tijelom. Biramo budućnost u kojoj nijedno dijete ne živi u siromaštvu. Gdje svi možemo da priuštimo zdravstvenu zaštitu, gdje niko nije iznad zakona“, poručuje ona.

Svoj govor završava riječima: "Kada se borimo, pobjeđujemo“ i poziva građane da joj se pridruže.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.