Netanjahu će se sastati sa Bajdenom u četvrtak, sa Trampom u petak

Netanjahu će se sastati sa Bajdenom u četvrtak, sa Trampom u petak

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu sastaće se u Bijeloj kući u četvrtak s predsjednikom SAD Džozefom Bajdenom koji se oporavio od kovida.

To su večeras objavili Netanjahuov kabinet i Bijela kuća.

Sastanak Bajdena i Netanjahua dugo je očekivan zbog napetosti između te dvije države saveznice poslije više od devet mjeseci rata u Gazi.

Netanjahuov sastanak sa predsjedničkim kandidatom Republikanske strane, bivšim američkim predsjednikom Donaldom Trampom je najprije najavljen za srijedu, pa potom za četvrtak da bi na kraju bio zakazan za petak na Floridi u Trampovoj rezidenciji u Mar a-Lagu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.