Kosovska policija uhapsila pomagača Hajrizija

Kosovska policija uhapsila pomagača Hajrizija

Kosovska policija uhapsila je osobu iz Srbice za koju se sumnja da je pomagala Fatonu Hajriziju u bjekstvu iz zatvora, piše Reporteri.

Policija je saopštila da je danas obavila razgovor sa osumnjičenim i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

- Kosovska policija, Uprava za istraživanje organizovanog kriminala i teških zločina izvršila je uviđaj u vezi sa bjekstvom koje se dogodilo prije nekoliko dana u Kazneno-popravnom centru u Smrekonici. Nakon sprovedenih istražnih radnji, na razgovor je pozvan muškarac koji se sumnjiči da je pomagao osumnjičenom nakon bjekstva- saopšteno je iz policije.

Dodaje se da je za sve istražne radnje konsultovan nadležni tužilac, čijom odlukom je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati

Pripadnici MUP Srbije likvidirali su juče Fatona Hajrizija u okolini Loznice nakon što je ubio jednog, a ranio drugo policajca granične policije.

Policajac Nikola Krsmanović, kojeg je u srijedu uveče u Lipničkom Šoru Haziri ubio sahranjen je juče na groblju u Jarebicama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.