Memorandum o saradnji: Policajci iz Srbije će od 22. jula biti raspoređeni u Banjoj Luci, Foči i Trebinju

Memorandum o saradnji: Policajci iz Srbije će od 22. jula biti raspoređeni u Banjoj Luci, Foči i Trebinju

Iz MUP-a Srbije su saopštili da će njihovi pripadnici od 22. jula do prvog septembra biti raspoređeni u Banja Luci, Foči i Trebinju. Bit će raspoređeno ukupno šest policajaca.

U ovim gradovima će biti raspoređen po jedan uniformisani policijski službenik i službenik Uprave kriminalističke policije Srbije.

Sa druge strane u u istom periodu biće angažovani policijski službenici MUP-a Srpske u Beogradu, Novom Sadu i Zlatiboru koje će turisti moći da kontaktiraju.

Raspoređivanje će biti odrađeno na temelju Memoranduma o saradnji tokom turističke sezone između MUP-ova Srbije i Republike Srpske.

Ministri unutrašnjih poslova Republike Srpske i Srbije Siniša Karan i Ivica Dačić potpisali su u Trebinju Memorandum o saradnji dva ministarstva tokom turističke sezone. Memorandum je dio provedbe zaključaka tzv. Svesrpskog sabora.

Građani će kriminalističkog policijskog službenika u Banja Luci moći da kontaktiraju putem broja telefona +381 66 878 3223, a uniformisanog policijskog službenika na broj +381 66 878 3224.

Kriminalističkog policijskog službenika u Foči građani mogu da kontaktiraju putem broja telefona +381 66 878 3241, a uniformisanog policijskog službenika na broj +381 66 878 3242.

Izvor:Klixba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.