Video. Vučić je sinoć u Beogradu pred Scholzom doživio blago poniženje, svi u Srbiji mu se smiju: 'Tri minute stoji kao vratar'

Video. Vučić je sinoć u Beogradu pred Scholzom doživio blago poniženje, svi u Srbiji mu se smiju: 'Tri minute stoji kao vratar'

Predsjednik Srbije vjerojatno nije znao da mu je mikrofon uključen

Srbija je s Europskom unijom potpisala Memorandum o razumijevanju o strateškom partnerstvu o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima, što je korak bliže početku rudarenja litija na zapadu zemlje, čemu se snažno protive ekološki aktivisti, građanski pokreti i skoro cijeli oporbeni korpus. Tim povodom u Beograd je došao njemački kancelar Olaf Scholz.

Scholz doputovao u Beograd, dočekao ga Vučić https://t.co/GVLjEdxVJI pic.twitter.com/4SLLvDx4z1

— Al Jazeera Balkans (@AJBalkans) July 19, 2024

Njegov avion u Srbiju je sletio u četvrtak navečer, a u Zračnoj luci Nikola Tesla dočekao ga je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić s predsjednicom Narodne skupštine Republike Srbije Anom Brnabić. Državnici su zatim prošetali crvenim tepihom od aviona kojim je Scholz stigao do vozila njemačke delegacije.

Scholz se ukrcao u jedan od crnih automobila delegacije, a Vučić je ostao stajati na crvenom tepihu. Vjerojatno je htio pričekati dok Scholz i njegova pratnja ne napuste aerodrom. Međutim, Scholzov automobil nikako nije kretao pa se sve skupa oduljilo, a naposljetku je Vučić, gledajući u nekoga sa strane, ispalio: “Kad bi mi netko objasnio što sad čekaju”.

Mikrofon RTS-a slučajno uhvatio Vučića kiselog što tri minuta stoji kao vratar pored Šolcovih kola!
A izjave ništa, džaba dovlačio medije.
Šolc sleteo,rukovao se i ušao u kola!
On ostao, čeka da krenu bar da mahne.
I na kraju nervozan kaže: kad bi mi neko objasnio šta sad čekaju! pic.twitter.com/uJrZZPfsSG

— Marinika Tepić (@MarinikaTepic) July 18, 2024

‘Tri minute stoji kao vratar’

Snimku je na X-u objavila potpredsjednica oporbene stranke SSP Marinika Tepić. “Mikrofon RTS-a slučajno uhvatio Vučića kiselog što tri minute stoji kao vratar pored Scholzovih kola”, napisala je.

“Scholz sletio, rukovao se i ušao u kola! On ostao, čeka da krenu, bar da mahne. I na kraju nervozan kaže: kad bi mi netko objasnio šta sad čekaju!”, dodala je.

Izvor:telegam.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.