Otkrivamo identitet osoba koje su uhapšene u Neumu: Ranili muškarca na Šipu

Otkrivamo identitet osoba koje su uhapšene u Neumu: Ranili muškarca na Šipu

Zbog pucnjave koja se sinoć desila u sarajevskom naselju Šip jutros su u Neumu uhapšeni Almedin i Sead Abazi, saznaje portal "Avaza". Njima je vozilo presretnuto vozilo tokom vožnje, a s njima se nalazila i jedna ženska osoba.

Podsjećamo, oni su ranili A.R. te tom prilikom mu zadali teške tjelesne povrede.

- Na području općine Neum, jutros u 09.30 sati, slobode su lišeni A.A. (1991) i S.A. (1980), oba iz Sarajeva, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo Pokušaj ubistva, dana 18.07.2024. godine, na štetu A.R. u ulici Branilaca Šipa. U preduzetim radnjama lociranja, pronalaska i lišenja slobode osumnjičenih, ostvarena je saradnja sa OSA BiH i MUP HNK - saopćeno je ranije iz MUP-a KS.

Izvor:Avaz

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.