Odžić: Spajić da što hitnije vrati kalkulator za zarade
Petar Odžić

"Ne iz razloga jer vjerujemo da će se povećanje desiti, već da svaki građanin Crne Gore može da izračuna koliko mu je Milojko dužan svakog mjeseca"

Odžić: Spajić da što hitnije vrati kalkulator za zarade

Apelujemo na premijera Spajića da što hitnije vrati kalkulator za zarade! Ne iz razloga jer vjerujemo da će se povećanje desiti, već da svaki građanin Crne Gore može da izračuna koliko mu je Milojko dužan svakog mjeseca, poručio je zamjenik predsjednika SDP Petar Odžić.

"Svjesni smo mi gospodine premijeru da je to bila šarena laža, sve i da su povećane plate da bi nam na teret stavili novo zaduženje, ali vratite kalkulator, koji će simbolično od danas biti brojčanik koji otkucava tik-tak", naveo je Odžić.

Prema njegovim riječima, sa povećanja plata, prešli ste na rezolucije, sa standarda građana ste prešli na svađanje sa regionom, a umjesto Evrope naziremo Rusiju!

"Vaši koalicioni partneri pozivaju na uklanjanje spomenika Maršalu Titu, kako bi kao vaša politička braća, ali i kolege iz Beograda rehabilitovali Pavla Đurišića i Dražu Mihajlovića! Premijeru, pokazali ste što znate, i narod vas je već počeo ocjenjivati na lokalu. Nikakva rekonstrukcija i šahovska rokada vas neće spasiti suda birača ni u Podgorici ni na parlamentarnim izborima, maske su pale, blijeda ste kopija šefova iz DF-a, ipak se oni 40 godina bave ovom tematikom", zaključuje Odžić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.