Srbija: Ubijen dvostruki ubica - Krenuo puškom na pripadnike SAJ, pa likvidiran

Srbija: Ubijen dvostruki ubica - Krenuo puškom na pripadnike SAJ, pa likvidiran

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice večeras neutralisali dvostrukog ubicu iz sela Topolnica, kod Majdanpeka.

“Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice neutralisali su večeras dvostrukog ubicu P.P. (1935), koji je u selu Topolnica, kod Majdanpeka, iz puške ubio bračni par R.J. (1955) I R.J. (1956), i ranio M.N. (1965).

I pored pokušaja pregovora i bacanja suzavca i šok bombi, lice nije željelo da se preda, već se sa puškom u ruci suprotstavilo policiji, nakon čega su ga, u skladu za Zakonom o policiji i Pravilnikom o policijskim ovlašćenjima, pripadnici SAJ-a lišili života,” izjavio je Dačić.

Podsjećamo, u selu Topolnica kod Majdanpeka, večeras je došlo do pucnjave, kada je muškarac (89) pucao iz puške na bračni par komšija nakon svađe koji su od posljedica ranjavanja preminuli.

Tragičnom slučaju prethodila je svađa sa komšijama zbog požara.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.