Nasmijani Yamal nije želio reći kome je poslao poruku u kameru, ubrzo je razotkriven
Yamal u kameru govori: "Pričaj sada" (Foto: Screenshot)

Nasmijani Yamal nije želio reći kome je poslao poruku u kameru, ubrzo je razotkriven

Lamine Yamal je i u polufinalu Evropskog prvenstva nastavio oduševljavati fudbalsku javnost, pošto je u pobjedi Španije nad Francuskom od 2:1 postigao jedan od najljepših golova šampionata i postao najmlađi strijelac u istoriji Eura.

Odigrao je Yamal besprekornu utakmicu iako mu je tek 16 godina, a pažnju svih koji su gledali utakmicu privukao je njegov potez po okončanju iste.
Kamerman je prišao Yamalu dok je slavio pobjedu, a onda je mladi krilni fudbaler u kameru rekao "Pričaj sada, pričaj sada".

Pitanje o toj poruci je bilo nezibježno na konferenciji za medije nakon utakmice, ali Yamal nije želio otkriti kome ju je uputio.

"Osoba kojoj sam to poručio će znati", kratko je odgovorio Yamal uz osmijeh na svom licu.

Iako Yamal to nije želio potvrditi, većina inostranih medija saglasna je da je poruka bila adresirana vezisti Francuske Adrienu Rabiotu, koji se u izjavi prije meča dotakao mladog Španca.

"Ako Lamine Yamal želi igrati u finalu Eura sa Španijom, morat će učiniti mnogo više protiv nas nego što je učinio do sada. Izvršit ćemo pritisak na njega i neće mu biti ugodno", rekao je Rabiot uoči utakmice, a Yamal mu je odgovorio golčinom i pomenutom porukom poslije utakmice.

Inače, Yamal će dan prije finala, u kojem Furija čeka Holandiju ili Englesku, proslaviti svoj 17. rođendan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.