Andrija Radulović: San mi je da sa Crnom Gorom igram na velikom takmičenju

Andrija Radulović: San mi je da sa Crnom Gorom igram na velikom takmičenju

Od kada se pojavio na velikoj sceni Andrija Radulović je dobrim igrama skrenuo pažnju na sebe, a ove sezone u Vojvodini je napravio iskorak.

Iza sebe ima sjajnu sezonu - na 37 utakmica u svim takmičenjima upisao je sedam golova i deset asistencija.

“Na kraju svega, moramo biti zadovoljni u klubu sezonom, s obzirom na to da nijesmo krenuli baš najbolje. Cilj je na startu bio treće mjesto, na kraju smo bili četvrti, ali mislim da kada se sve sabere moramo biti zadovoljni. Izborili smo Evropu, igrali smo finale Kupa. Čelnici kluba su sigurno zadovoljni, sezona je bila dobra”, ocijenio je u razgovoru za Antenu M, mladi crnogorski reprezentativac.

U Superligi Srbije postigao je ukupno14 golova, nekoliko veoma efektnih koji su itekako doprinijeli samopouzdanju.

“Statistički gledano, ova sezona mi mnogo znači. Imao sam dobar učinak, mislim da je moglo još bolje. S obzirom na to da sam pauzirao jedan dio sezone zbog povrede ligamenata, mogu biti zadovoljan kako se sve završilo", podvlači crtu ispod sezone mladi Kotoranin.

 

Finale Kupa sa Vojvodinom bio je vrhunac sezone. Zvezda je, međutim, uspjela da ih zaustavi na toj posljednjoj stepenici do pehara.

“Pokazali smo u drugom dijelu sezone da igramo, možda i najljepši fudbal. Čak i u toj prvoj utakmici protiv Zvezde u Prvenstvu mislim da smo bili bolji. U finalu Kupa nijesmo iskoristili neke šanse koje smo morali. Zvezda je to uspjela da kazni i da nas savlada u finalu”, priča Andrija.

Posljednjih dana 21-godišnjeg Crnogorca povezuju sa transferom u američku MLS ligu i to za iznos od 20 miliona. Andrija kaže da trenutno o tome ne razmišlja, u mislima mu je samo reprezentacija.

“Ima interesovanja velikog broja klubova, mada prelazni rok počinje tek 1. jula. Tako da ima još vremena. Trenutno sam sa reprezentacijom, i samo sam fokusiran na duel sa Albanijom, u kvalifikacijama sa mladom selekcijom. Iskreno, ne razmišljam puno o klubovima. Nakon reprezentacije slijedi pauza, da se dobro odmorim, a potom imaću dosta vremena da razmišljam o klupskoj karijeri”, rezonuje Radulović.

Izvor:Antena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.