Murinjo prvo pojačanje dovodi iz Reala?

Murinjo prvo pojačanje dovodi iz Reala?

Žoze Murinjo je došao u Istanbul gde će za godišnju platu od 10 miliona evra biti trener Fenerbahčea.

Portugalac je potpisao na dve godine, a jedan od prvih poteza u istanbulskom velikanu bio je poziv svom bivšem klubu Real Madridu kako bi nagovorio upravu da na pozajmicu pošalje Ardu Gulera.

Jedan od najvećih turskih talenata upravo je iz Fenera prošle godine stigao u Real gde je potpisao ugovor na šest godina. Međutim, mladi ofanzivac se u Madridu nije naigrao što zbog ogromne konkurencije, što zbog brojnih povreda, pa je tako igrao u samo 10 ligaških utakmica. Međutim, postigao je čak šest golova za svega 373 minuta provedena na terenu.

Kako će Kilijan Mbape i Endrik od naredne sezone u napadu Reala pojačati ionako strašnu konkurenciju, jasno je da će za Gulera biti teško da igra kod Anćelotija.

Zato je, prema pisanju španskih medija, Murinjo kontaktirao Real i predložio im da pošalju Gulera nazad u Fener na pozajmicu do kraja sezone.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.