Nakon povećanja cijena pretplate: Netflix ukida skidanje filmova i serija?

Nakon povećanja cijena pretplate: Netflix ukida skidanje filmova i serija?

Netflix je u posljednje vrijeme nekoliko puta "stao na žulj" korisnicima, a čini se da ne planira da prestane s testiranjem njihove tolerancije.

Pored toga što je u više navrata povećavao cijene pretplata za pakete, Netflix je sada nagovijestio da bi i jedna pogodnost mogla biti ukinuta.

Radi se, naime, o tome da je određenim korisnicima stiglo obavještenje o tome da će im uskoro biti onemogućeno preuzimanje sadržaja za offline gledanje na Windows aplikaciji.

Osnivač specijalizovanog sajta "Android Police" Artem Rusakovski objavio je na društvenoj mreži Twitter ovo i zapitao se kako je moguće da Netflix na ovaj način ažurira svoju aplikaciju, piše B92.

- Ovo koristim kako bih mogao da gledam Netflix u avionu. Užasna promjena - prokomentarisao je Rusakovski.

Ukoliko do ovoga dođe, mogao bi to da bude još jedan izvor kritika za Netflix, pored ionako nepopularnih odluka u posljednje vrijeme.

Da budemo potpuno fer, trebalo bi da napomenemo da iz Netflixa još nisu ništa zvanično potvrdili, ali i da će, i ako do ovoga dođe, i dalje biti moguće preuzeti sadržaj za offline gledanje na mobilnim uređajima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.