FSCG kaznio Pavličića sa 10 mečeva suspenzije
/ -FOTO: DAN

FSCG kaznio Pavličića sa 10 mečeva suspenzije

Disciplinska komisija FSCG kaznila je golmana Budućnosti Đorđija Pavličića zabranom igranja na deset utakmica

Razlog za ovakvu odluku disciplinaca je poznat - fizički napad Pavličića prema svom saigraču Igoru Ivanoviću na način što ga je stisnutom pesnicom udario u predjelu glave po završetku utakmice 32. kola Meridinabet 1. CFL između Budućnosti i Sutjeska Meridianbet. Pavličić nema pravo igranja na prvenstvenim i kup utakmicama kojima rukovodi FSCG sve dok disciplinska mjera traje, a u izrečenu disciplinsku mjeru zabrane igranja uračunava se vrijeme provedeno Odlukom o suspenziji od 30. aprila.

Zbog slabe organizacije meča sa Petrovcem, Sutjeska Meridianbet je kažnjena novčano sa 5.000, dok će defanzivac Nikšićana Marko Simić morati da plati kaznu u iznosu od 300 eura,zbog nesportskog ponašanja – vrijeđanja sudije po završetka meča Sutjeska – Petrovac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.