Nova pucnjava u SAD: U Savani povrijeđeno 11 osoba

Nova pucnjava u SAD: U Savani povrijeđeno 11 osoba

U pucnjavi do koje je došlo kasno sinoć u centru Savane povrijeđeno je 11 osoba. Pucnjava je prijavljena nešto prije ponoći u subotu u blizini popularnog trga Elis u Savani, prenosi AP saopštenje policije.

Povrijeđenima je ukazana pomoć na terenu, a "nekoliko" njih je prebačeno u bolnicu, saopštila je policija. VSAV-TV je javila da se vjeruje da niko od povrijeđenih nema povrede opasne po život.

Policija je saopštila da su vlasti prikupile dokaze i intervjuisale brojne svjedoke, ali do sada niko nije uhapšen.

Elis Skuare je u istorijskom okrugu Savane, oblasti popularnoj među turistima i lokalnim stanovništvom. Razvijen je 2010. godine i poznat je po velikoj fontani i statui pjesnika Džonija Mersera u prirodnoj veličini.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.