Dima ima, čeka se još vatra: Ben Aflek snimljen bez prstena – prvi put još od vjenčanja sa Lopez

Dima ima, čeka se još vatra: Ben Aflek snimljen bez prstena – prvi put još od vjenčanja sa Lopez

Ben Aflek uočen je prvi put u javnosti bez vjenčanog prstena, a nakon što su se pojavila šuškanja o potencijalnom razvodu.

Ben i njegova supruga Dženifer Lopez konstantno su pod lupom javnosti nakon nedavnih vijesti u američkim medijima.

Ovo je, inače, prvi put da je Aflek viđen bez vjenčanog prstena otkako su Džen i on stali na ludi kamen, a paparaci su zabilježili pravi trenutak.

Ni Lopez ni on se nisu pozabavili glasinama o razvodu. Zanimljivo, uslikani su skupa.

Aflek navodno kupuje novi dom.

Džen i Ben imaju problema u braku”, tvrdi izvor američkog portala Page Six.

“Počeli su da imaju probleme prije nekoliko mjeseci kada je Džen počela da povećava radne obaveze i da se priprema za svoju turneju”, dodao je insajder.

Dima za sad ima, čeka se još samo vatra…

Izvor:CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.