Bekam: Ne znam kako smo Viktorija i ja uspjeli da ostanemo zajedno
Bekamovi (Foto: Guliver/AP Photo/Lynne Sladky)

Bekam: Ne znam kako smo Viktorija i ja uspjeli da ostanemo zajedno

Proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga, nekadašnja članica grupe "Spice Girls", a danas slavna modna dizajnerka, Viktorija Bekam, zajedno su već 27 godina. Veliku godišnjicu, odnosno srebrnu svadbu, proslaviće u julu i uveliko se pripremaju za glamurozno slavlje, a nakon odgledanog dokumentarca o svom životu, Dejvid je priznao da je bio veoma emotivan, te je otvorio dušu o odnosu sa Viktorijom.

"Uprkos usponima i padovima, zahvalan sam što smo i dalje srećni. Napokon smo pogledali dokumentarac i zapitali se kako smo prošli kroz sve ovo 27 godina. Ali uspjeli smo. Imamo divnu porodicu, divan posao i srećni smo", rekao je.

"Normalno je imati uspone i padove kad si s nekim toliko godina, i svi znaju da je to tako. Ali, na kraju dana, bili smo srećni, jer smo u tim trenucima imali jedno drugo za podršku", poručio je.

Viktorija i Dejvid Bekam upoznali su se kada su imali 21 i 22 godine, a dvije godine kasnije su se vjenčali i dobili prvo dijete, sina Bruklina.

"Ona je bila 'spajsica', a ja sam igrao za Mančester Junajted. Čak i kad nam je bilo teško, imali smo jednu drugo kao oslonac", izjavio je bivši fudbaler, koji je priznao da je jedino želio da bude mlad tata kako bi i djeca zajedno s njim proživljavala njegovu veoma uspješnu karijeru. Želja mu se ostvarila - sva tri njegova dječaka, Bruklin, Romeo i Kruz, bili su uz njega dok je igrao za najveće klubove.

Pored sinova, imaju i ćerku Harper, mezimicu, za koju je Dejvid ispričao i jedan detalj:

"Povremeno me zapitkuje o mom Cockney slengu, naučim je tu i tamo koju riječ. Viktorija bi me ubila da je naučim sve riječi!".

Izvor RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.