Kralj: DPS i njihovi saveznici pokazuju pravo lice
Nikola Kralj, Foto: Za budućnost Budve

Kralj: DPS i njihovi saveznici pokazuju pravo lice

Besprizorne optužbe protiv Nikole Kralja su pokušaj da Budva ponovo postane zatvoreni grad u kom vlada DPS sa satelitima, poručili su iz koalicije "Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad".

Iz te koalicije tvrde da su udruženi napadi budućih koalicionih partnera, na njihovog člana Nikolu Kralja, jasan pokazatelj očajničkih pokušaja da se diskredituje njihova misija da Budva bude grad, koji, kako ističu, nije omeđen sitnim interesima pojedinaca, već je otvoren za sve koji vole Budvu i koji je vide kao svoj dom.

"Ove optužbe, koje su se pojavile u svjetlu krivične prijave protiv gospodina Kralja, su besprizorne i odraz nevaspitanja. U stvarnosti, Nikola Kralj je pristupačan i otvoren, uvijek spreman da pomogne i pruži podršku. Suprotno tome, DPS i njihovi saveznici pokazuju svoje pravo lice, da dijele ljude zarad što dužeg opstanka na vlasti. Takve metode mi u Budvi dobro znamo i na izborima ćemo im pokazati da nema povratka na staro", navodi se u saopštenju te koalicije. 

Pobjedom na izborima poručuju da donose sigurnost, stabilnost i napredak u živote svih, umjesto, kako ističu, onih koji jedino žele vlast, stvarajući neizvjesnost i razbijajući jedinstvo svih koji vole Budvu.

"Mi sa liste "Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad" pozivamo sve građane da ne vjeruju u ove političke prevare i obmane i da svojim glasom podrže pravi put za Budvu – da u otvorenom gradu uživamo u sigurnosti, stabilnosti i napretku. Samo zajedno možemo osigurati da naš grad ponovo ne postane talac prošlosti, već svetionik budućnosti za sve naše građane. Izbori su prilika da pokažemo da Budva zaslužuje bolje, da zaslužuje liderstvo koje će čuvati interese svih građana, a ne samo odabranih", istakli su iz koalicije "Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad".

Poručuju da je lista "Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad" posvećena upravo tome – izgradnji Budve kao čistog, uređenog i odgovornog grada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.