U Podgorici uhapšena državljanka Moldavije osumnjičena za trgovinu ljudima
Ilustracija

U Podgorici uhapšena državljanka Moldavije osumnjičena za trgovinu ljudima

Službenici Regionalnog centra bezbjenosti “Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, lišili su slobode i tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv M.M. (33) iz Republike Moldavije zbog sumnje da je izvršila krivično djelo trgovina ljudima.

Ona je, kako se sumnja, ovo djelo izvršila na način što je u kontinuitetu, upotrebom sile i prijednje, zloupotrebom povjerenja i odnosa zavisnosti, koristila svoju maloljetnu ćerku staru 12 godina za prinudni rad i prosjačenje.

M.M. je u zakonskom roku privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.