Vuković Kuč: Nacionalistička politika DF-a postala ozbiljna opasnost jer joj je PES dao moć
Aleksandra Vuković Kuč, Foto: DPS

Vuković Kuč: Nacionalistička politika DF-a postala ozbiljna opasnost jer joj je PES dao moć

Antigrađanska i nacionalistička politika DF-a postala je ozbiljna opasnost jer joj je PES dao moć, ocijenila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandra Vuković Kuč.

Poslanica Vuković Kuč napisila je to na društvenoj mreži X, nakon izjave predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića tokom današnje sjednice.

“Andrija Mandić kaže da je za iščlanjenje iz NATO-a. Mislite li da je to pokolebalo premijera Spajića i poslanike PES-a u odluci da nam svjesno serviraju laž znajući da je otrovna“, napisala je Vuković Kuč.

Antigrađanska i nacionalistička politika DF-a, prema njenim riječima, “postala je ozbiljna opasnost jer joj je PES dao moć”.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.