Težak udes kod Barutane, jedna osoba poginula, druga teže povrijeđena
Foto: PG patrole

U udesu učestvovala tri vozila

Težak udes kod Barutane, jedna osoba poginula, druga teže povrijeđena

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras u mjestu Barutana poginula je jedna osoba, saopšteno je nezvanično portalu Dan.

“Jedna osoba podlegla je povredama zadobijenim u večerašnjem udesu na putu Podgorica-Cetinje u mjestu Barutana“, potvrđeno je iz Uprave policije.

U istom udesu teško je povrijeđena još jedna osoba.

Dvoje teško povrijeđenih nakon udesa transportovani su u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore.

Kako je nezvanično saopšteno za portal Dan, u udesu koji se dogodio večeras u 20 časova i 53 minuta na putu Podgorica-Cetinje učestvovali su autobus i tri vozila.

Ranije je portalu Dan saopšteno ih Hitne pomoći da su na terenu bile dvije medicinske ekipe.

“Bili smo na terenu i obavili naš dio posla. Dvije osobe su povrijeđene, a jedna se nalazi u kritičnom stanju i bore joj se za život“, kazao je portalu Dan Vuk Niković iz Hitne pomoći.

“Budući da nisam bio na terenu, ne mogu konkretno da se izjasnim o kojim povredama je riječ, ali jedna osoba je sa teškim tjelesnim povredama i u životnoj je opasnosti“, kazao Niković.

Kako se ispostavilo, ta osoba je i podlegla zadobijenim povredama.

Na licu mjesta su, pored policije i Hitne pomoći, bili i vatrogasci.

V.d. komandira Službe zaštite i spašavanja Zdravko Blečić saopštio je portalu Dan da je dojava da je došlo do nezgode na Barutani vatrogascima stigla u 21 sat i 1 minut.

“Po dojavi, na teren su upućene dvije ekipe sa devet vatrogasaca. Vatrogasci su pomogli u transportu povrijeđenih i obezbjeđenju lica mjesta“, saopštio je Blečić Danu.

Saobraćaj je u prekidu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.