Zbog nasilničkog ponašanja u Danilovgradu krivično će odgovarati dva maloljetnika
Ilustracija

Uprava policije saopštila

Zbog nasilničkog ponašanja u Danilovgradu krivično će odgovarati dva maloljetnika

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica podnijeli su krivičnu prijavu protiv dva maloljetna lica koja se sumnjiče za nasilničko ponašanje.

Naime, službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad obaviješteni su da je došlo do fizičkog sukoba nekoliko maloljetnih lica u Danilovgradu u blizini Gimnazije Petar I Petrović Njegoš.

"Pripadnici danilovgradske policije izašli su na lice mjesta i preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti, te su došli do sumnje da su dva maloljetnika stara 17 i 15 godina fizički i uz upotrebu podesnog sredstva, napali lice staro 18 godina, zadajući mu udarce, nanoseći mu lake tjelesne povrede", navodi se u saopštenju UP-a.

Prema izjavama očevidaca, jedan od osumnjičenih maloljetnika je zadao oštećenom udarce rukohvatom pištolja, a koje tvrdnje će, u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, biti provjerene u toku daljih izviđajnih radnji.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem je nalogu maloljetnik star 15 godina lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje, a protiv drugog osumnjičenog maloljetnika starog 17 godina, krivična prijava podnijeta je u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio isto krivično djelo.

Takođe, po nalogu tužioca izvršeni su pretresi stanova koje koriste osumnjičeni maloljetnici u Podgorici i tom prilikom nije pronađeno ništa interesantno za službu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.